Thai masszázs

Thai masszázs GYIK

Kérdések amikre esetleg itt a válasz!

Online bármikor tudsz magadnak előre foglalni időpontot:  https://thai-massage-kobanya.salonic.hu

Telefonon próbáljuk a neked legkedvezőbb időpontot megtalálni: +36 30 851 8584

Mindenkinek, életkortól és nemtől függetlenül. Álló- vagy ülőmunkát végzőknek, mozgásszervi – hát-, derék- és nyakfájdalmak, porckorongsérv, gerincferdülés, ízületi panaszok -, keringési – magas vagy alacsony vérnyomás, gyakori fejfájás, migrén – és pszichés – vegetatív és pszichoszomatikus panaszok – problémákkal küzdőknek szinte kötelező, de érdemes legalább havonta egyszer betegségmegelőző, életminőség-javító célzattal is igénybe venni. 

A masszázs bármelyik válfaját bárki számára ajánljuk 14 éves kor felett. Gyermekek részére is ugyanakkor jót tehet a masszázs, de csak korlátozott ideig (max. 30 percig). Vannak ugyanakkor olyan betegségek, vagy egészségi állapotok, amikor ezt a masszázst nem javasoljuk.

Természetesen bármilyen ruhában érkezhet a szalonunkba. A olajos masszázs ideje alatt csak törölköző van a testen. A masszázs ideje alatt minden ékszert le kell venni, mert az balesetveszélyes.

Lázas állapot; akut reumatikus és egyéb gyulladásos megbetegedések esetén (pl. torokgyulladás, fogfájás, mandulagyulladás); menstruáció alatt, az első 3 napban főként; súlyos cukorbetegség; veseelégtelenség; peace maker esetén; műtétek után minimum 6 hét várakozási idő szükséges (illetve orvossal való konzultáció); súlyos szívelégtelenség; bőrgyógyászati problémák, rendellenességek; csontritkulás; magas vérnyomás; művégtagok, protézisek; súlyosabb fokú visszértágulat; Heveny gyulladás a visszerekben (leszakadhat egy darab -embólia); Gombás láb, mivel a masszázs során szétterjedhet a fertőzés; Orbáncos láb, égés, lábszárfekély, üszkösödés vagy nyílt seb, törés; Mérgezések, akut rosszullétek (gyors, gyakran intenzív ellátást igényel); daganatos megbetegedések; Fertőző betegség; Olyan betegségek, amelyek orvosi beavatkozást igényelnek; Veszélyeztetett terhesség; Alkoholos, drogos állapot

Készpénzel, bankártyával, illetve OTP szépkártyával is tudtok jönni hozzánk!:)

A komolyabb, intenzívebb sportmasszázst edzés után kell időzíteni.